Тогава преминах към овесена каша, с участието на този Koka Moka Probar.

Тогава преминах към овесена каша, с участието на този Koka Moka Probar.

Хлябът му –

Работил съм чрез 3/4 органични тестове и все още се чувствам толкова претоварен. Арг! Още 2 дни !!

Получих храненето си в изпита за живот в AM. Планирам да направя нещо леко утре – може би йога – когато се върна от Уинтроп. Няма да ходя на фитнес. Organic се нуждае от мен!

Marx Foods ме уведомете за конкурс, който провеждат за партийни рецепти – и победителят получава карта за подарък от 400 долара, за да купи някои фантастични съставки !! Ще вляза, след като изпитите приключат 😉

нощта!

Още публикации от Kath:

Howdy Forks! Съпругът и аз направихме някакво четене настрани днес следобед на дивана. Четох отново интуитивно ядене. Въпреки че не бива да казвам „отново“, защото наистина не го прочетох за първи път. Прочетох първите две глави, прескачах останалите и заключих, че не съм готов да опитам техния подход. Този път наоколо се почувствах много готов и книгата е наистина завладяваща. Все още не съм приключил и ще планирам да правя блог за реакциите си, когато приключа.

Докато четях, реших, че трябва да „почита глада си“ и имах тази мини купа със закуски в 5:00 – квакер овесени ядки, печени гарбанзо зърна от Ohnuts.com, Trail Mix, няколко орехи. Това беше перфектната закуска, която да ме привърже към вечеря.

В менюто: Лимонични скариди с кус -кус и яки

Какво ядяхме: Домашен вегетатен доматен сос над фузили с пармезан

реших, че не съм в Настроението за скариди и никой от нас не искаше да ги обели, така че сменихме предавките и направихме тази страхотна килерче/остатъци.

Аз също реших в духа на „приятно хранене“, за да го направя допълнително романтично

това!

Съпругът ръководи соса. Той сотира черен пипер и гъби в малко evoo, изсипа се в останалите съставки и остави около 15 минути на ниско ниво. Capersbasil, риган, сол, черен пипер

отстрани имахме някакъв хрупкав хляб, разтегнат в малко evoo

и накрая, в духа на слушането на пълнотата си, аз изядох само 75% от това . Мисля, че си закусих малко късно през деня. Изядох по -голямата част от соса и оставих купчина макаронени изделия, която депозирах през масата в купата му 😉

Quaker конкуренция #2

Така че щях да изпратя рецепта (И дори имам добър!) В най -добрия конкурс за готвач Quaker, но винаги прочетох всички правила и осъзнах, че не мога да го направя, когато прочета това:

Всеки потенциален финалист трябва да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи да се съгласи Направете се достъпни да бъдат в Ню Йорк от 30 март 2009 г. до 30 април 2009 г. или на други дати, определени от Браво по свое усмотрение и се съгласяват да се явят на Браво и да бъдат на разположение по друг начин, за да бъдат заснети и/или интервюирани от Bravo на място на мястото на Top Chef Tour в Ню Йорк или в студиото за излъчване в Ню Йорк (или на друго място, избрано от Браво по свое усмотрение).

Не мисля, че моите професори Бих ми позволил да пропусна последния месец на семестъра и определено няма да повтарям часовете си за това! Bummer

***

За да гледате епизод на винаги слънчев, а след това рано в леглото, защото утре е ранен ден за издигане.

След Food Lab утре съм насрочен за фотосесия през целия следобед, за да бъда на корицата на списание Winthrop, за да отида заедно със статия за мен вътре! Те смятат, че съм знаменитост 🙂 Това ще бъде четвъртото ми списание, втора корица – лудо!

Значи имам натоварен ден напред. Отиваме на вечеря и с Карън за Седмицата на ресторанта в Шарлот, така че ще бъде натоварено. G’night!

Още публикации от Kath:

Днес беше един от онези дни, в които съм пълен, но просто продължавам да дегустирам. Защото храна. има вкус на. Добър.

Келси сподели своя сладкиш за охлюви с мен в Earthfare по време на нашата учебна сесия

и тогава моят професор в общността донесе някаква традиционна индианска супа от три сестри за последния ни изпит. О, какво забавно е да го направя повече от парти!

Въпреки че не бях гладен в най -малкото, трябваше да опитам някои след приключване на изпита. С царевичен хляб! Ммм! Направи се за хубава закуска.

След изпита Лори, Келси и аз се отправихме към бар за вино, за да отпразнуваме. Ние сме пчели да излезем за вино след всеки клас вече повече от година. Най -накрая имахме добро извинение!

В бирата има сила. Във виното има мъдрост. Във водата има бактерии!

Решихме да направим куп вкусове вместо бутилка, за да можем да опитаме повече аромати …

Започнах с тази вкусна калифорнийска смес в Джена Чест

последвана от вкус на резервата на Южните сестри Шираз

и накрая, трошачката Petit Sirah

= 1 стъкло. По -скоро бих предпочел 3 x 2 oz, отколкото 1 6 oz!

Келси ме пусна, за да намеря щастлив клон на матово дрогиране на лос!

Тази бира е толкова добра! ! Имах мъничко дегустационно стъкло

и отпих от бутилката, за да му помогна. Тъй като той се нуждаеше от помощ. Ясно.

Не харесвам лазаня … но това беше невероятно !!!!!!!!!!! Напълно удари мястото. Ние * мислим, че * в него има месо, но беше трудно да се открие. Много гъби и сос! Можех да направя без рикотата (Blech), но като цяло това беше съвършенство. Сервира се върху някакъв увяхнат бебешки спанак.

Толкова добре, че трябваше да имам секунди!

Ще гледаме офиса + 30 скала, за да закръгляме почти перфектна вечер. Десертът може да е в менюто. Ще разбера утре!

Още публикации от Kath:

Събудете ме, когато септември приключи.

Защото лети от !!!!! !!!!

Говорейки за летене, мисля, че НЛО достави това странно същество в нашия прозорец на мазето. Той се мотаеше цяла сутрин!

Rawww!

Нашето мазе сега също се отличава с сладкия аромат на мъжката подмишница. И това не е на съпруга ми! Мисля, че Кити направи бизнеса си наблизо …

mmmm kitty pee. Закуска някой!

Това am:

нарязана ябълкова круша Фиг. Jamearnest Foods Apple Ginger се разпада (Nutty’s Cinnamon Raisin PB

Включих моята Glee с чаша кафе след закуска!

Още публикации от Kath :

delish !!

Започнах днес с малко изучаване в леглото-само за да настроя тона през останалата част от учебния ден. Имам голям клиничен Тест утре, който се нуждае от моето неразделено внимание.

се осмелих малко по -късно, за да направя 45 минути йога за бегачи. Спомням си, че обичах сесията първия път, когато го направих, но не ми хареса като Колкото и да правя Power Vinyasas. И Pigeon липсваше от днешната сесия! Това беше проба, определено намирам тези барове, които си струва да се купят отчай e тяхната стръмна цена. Стратегията ми е да използвам само 1/6-1/4 на бар наведнъж (на овес) и да го направя да продължи известно време. Просто обичам как пробарите са уплътнени блокове за семена – толкова забавно за ядене! Любимият ми все още е Superfood Slam, но много ми хареса този.

Смес от овесени ядки:

1/3 чаша овес, ванилово соево мляко, вода, щипка сол, 1 мъничка банана2 изсушени фиг. , разбъркано в края ~ 1/6 Probar кокосово масло Butterbarney с лъжица

смес от маслета и тофина, Джорджия Pecan + елени на елени с 2% мляко –

с цветя (цветята са фалшиви – те Дойде на пакет за сватбени подаръци, но те така или иначе озаряват деня ми!) + Витамин

Време за проучване!

Още публикации от Kath:

дъждовна day had me craving oatmeal…..

Leftover muffin meant another day of a fun topping…..

TJ’s PB jumped out of the jar and into my bowl…..

Солените фъстъци се потопиха в…

и имах същата закуска като вчера! Беше достатъчно добро за повторение.

Единствената разлика беше, че днес използвах моя рок овесена каша Mojamix с дати + смокини + фъстъци + кокосови орехи, смесени в –

Тази купа беше шедьовър на текстурата – кремообразен, пухкав, хрупкав , дъвчащ. Миксът беше малко над 1/3 чаша Mojamix, половин банан, 1/3 чаша 2% мляко, 1/2 с.л. /p>

Мат е изключен в понеделник и все още спи! Продължавайте 11 часа сега…. !!! Неговият дял от овесени ядки вече е студен и го чака на върха на печката.

Имахме планове да отидем да купим нови обувки за бягане тази сутрин, преди да трябва да пътувам до клас, но тъй като вали навън и той все още спи, мисля, че ще го спестим за друг ден. Добра възможност за мен да свърша някаква работа вместо това!

Надявам се, че всички имате прекрасен старт на седмицата

това!

Още публикации от Кат:

Представянето на палмово масло (и дегустацията на фъстъчено масло) мина много добре. Мисля, че моят професор го хареса 🙂

Благодаря на Келси за промъкването на някои снимки !!

с партньора ми Елън!

Имах две от вкусното PB + Солен сандвичи по време на порцията за изпитване на вкус. Перфектният прилив-ми-надбав, тъй като закуската ми не свърши много добра работа, това съм.

Но тогава започна истинското парти –

Келси печели обяд на годината !!!!

Получих тази огромна чанта с екстри, когато пристигнахме в кампуса –

с добре дошла салфетка и малко промоция B+B 😉

аз разопаковах a чиния, торбичка с чипс от тортила и банан плюс изолираната ми кутия за обяд

Намерих сребърни съдове (включително африканска лъжица!), Завити се спретнато заедно

Звездата на шоуто беше това Невероятно потапяне на черен боб !!!! Казвал съм го преди и моля, позволете ми да го кажа отново – KLM е наистина главен миксолог! Потапянето е направено с тон неща (домат, маслини, подправки?) Плюс сирене, зелен пипер, лют сос и авокадо.

Изядох го с чантата си с чипс като лъжичка. Келси обаче опакова много чипове, така че имах само около 75% от тях. Това потапяне беше страхотно !!!

Намерих и селекция от кисело мляко + плодове + зърнени храни

но аз ги спестявам за закуска, защото бобът много се пълни (и ме взе ме известно време за ядене, което беше забавно).

Около половин чаша всеки ананас, манго, гръцки и каши Vive на TJ –

И накрая, банана (ей, днес нямах такъв!) С опакования си клиф Бар за клинични. Не съм сигурен дали ще ми трябва всичко това, но може просто да им се наслаждавам и след това да пропусна вечеря, когато се прибера късно, ако не съм гладен. Обичам да имам всички тези забавни възможности за избор!

Всички заедно –

Благодаря за забавния обяд B+B !!!

Off to работите върху овесена хартия …

Още публикации от Kath:

Обичам усещането във въздуха точно преди почивка. Изглежда, че се таксува с инерция и енергия! Андрю идва днес, за да вари бира с Мат, а аз имам редица неща, които да правя в списъка си, затова реших да тренирам първо нещо днес. Легнах в леглото за известно време (хубаво и уютно!) Визуализиране на деня си, ако разработих първи стихове, ако изчаках до обяд да отида и просто има смисъл да отида. Не исках да колело на студа, но след като вървях, беше добре.

Предварително тренировка гасиране на стомаха: Половин Бернанер

Направих 26 минути стълбище и 15 минути тежести, докато там. Обичам, че правя скулптури и йога и двете веднъж седмично, защото оставям това да е тренировките ми с тежести и да не се притеснявам да правя миризливо вдигане на тежест редовно. Но ми липсва скулптура тази седмица, затова се принудих да вдигна малко. Мразех го.

След като молих вкъщи и се забих, бях толкова готов за закуска!

Имах всички съставки за пюре и дори останах останалата част от банана си в блендера И изведнъж реших, че пюре е твърде студено и исках гореща купа, с която да се притисна!

Това! Бананът влезе в саксията с…

1/4 чаша 9-зърнен зърнени храни, 1/2 чаша вода, 1/4 чаша тази форма за контакт мляко1 с.л. (Което според мен е лошо от това, че сте в летната жега, защото са восъчни) лъжица Barney Butter

Заслужава да чакате и изключително вкусно, защото бях много гладен от тренировката си!

тиквена подправка + коледна смес . Каква форма е, че виждате днес?!

Честит бадем почти празник! [Не можах да намеря пуйка!]

Още публикации от Kath:

Bulgur за закуска!

Исках да опитам Bulgur за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска за закуска известно време и най -накрая получи голяма торба от нея в насипно състояние. Всъщност това беше чудесна алтернатива на стоманеното нарязано овес – много, много по -малко трудоемки, но същата орех, дъвчност. Може би малко по -малко кремообразно, тъй като не използвахме мляко. Но долната линия? Нищо , сравнява с кремообразната сладост на валцуван овес, направен на плота на печката с половин мляко, половин вода. I think it is fun to rotate steel cut, bulgur, oat bran into the mix for some variety, but rolled oats continue to hold the top spot.

There are two main ways to cook bulgur that I found while Търсене на интернет:

1) Комбинирайте равни части булгур и студена вода в саксия. Донесе да заври. Намалете котлона до котлона за 10-15 минути (разбърквайки интензивно)

2) комбинирайте равни части булгур и вряща вода в саксия. Покрийте. Оставете да седи 20-25 минути. Изцедете всяка излишна вода.

Отидохме с по -лесния вариант №2. Когато слязох след 20 минути, на дъното все още имаше вода, която просто кипех на силен огън (отне около 3 допълнителни минути).

Тогава взех порцията си и разбърках в 1 с.л. и някои парчета орех. Отстрани нарязах банан и го комбинирах с 2,5 унции или повече ванилово мляко и микровълновах комбото, докато бананът не беше мели и млякото беше горещо, около 1,25 минути. След това го излях над булгура и гарниран с лъжица бадемово масло. Беше доста вкусно!

забележителна лъжица с голям мелен банан, зърнени храни и метод на бадемово масло:

Трябва също да отбележа, че съпругът е имал своя с 1/2 a Чаша остатъчен флот боб, 1 пържено яйце и тон горещ сос. Имах вкус и беше добре, но не и за закуска!

Аз също имах добър чай за Земята с пръскане на обезмаслено мляко –

Тази закуска беше около 415 kcal, 14 Грама фибри и 13 грама протеин! (Ще се опитам да го включа повече, тъй като смених дневника си за храна, за да ги включа за всяко хранене).

тренировка

имаше парче тост със сладко, преди да си тръгнем тази сутрин. След това направих невероятно тежки 30 минути на стълбището плюс 10 минути на катеричката и 5 минути ходене. Завърши с малко хубаво разтягане. Днес съм пукнати! (👿). Не е най -привлекателният ден !!

Още публикации от Kath:

притискайки го !! Сутрешният дневен ред мина добре – завърших по -голямата част от моята лаборатория. Сега слагам дрехи за тренировка, пълнени с обяд, за да се приготвя за момичета от 15:00 в движение и след това. Дори не мога да мисля за бягане в момента!

Обядът завърши миш-мост от неща, които бяха изненадващо пълни и вкусни!

Голяма салата с кухненската мивка

спанак/румен каперс + няколко маслини, целина, зелен пипер от нашите градински ареавокадофета и кубчета от остатъчни фритата, която беше фантастична на салата!

Използвах нашия балсамик на Williams Sonoma за дресинг плюс сока от лимон – < /p>

плюс грозде отстрани (в последния им ден!)

и парче тост, гарнирано с малко сладко, остатъчно сирене + няколко орехи за омега-3!

със Seltzer и малко слънце, от което се нуждаем повече от днес.

Ще се видим късно тази вечер!

Contents